NIMITYSUUTINEN

CPQ Finland vahvistaa tiimiään - Mikko Jokela osakkaaksi ja johdon konsultiksi

CPQ Finland vahvistaa tiimiään vastatakseen entistäkin paremmin kasvavan asiakasmääränsä tarpeisiin ja suomalaisen teollisuuden suureen kiinnostukseen myynnin tehostamista, digitalisaatiota ja Tacton CPQ:ta kohtaan.

Mikko Jokela aloittaa CPQ Finlandin osakkaana ja liikkeenjohdon konsulttina (Executive Consultant) 1. syyskuuta. Mikolla on erittäin laaja tuotehallinnan ja järjestelmäkehityksen osaaminen kansainvälisissä toimintaympäristöissä. Aiemmin Mikko Jokela on työskennellyt mm. ABB:llä ja Rocla Oyj:ssä useissa tuotehallinnan, prosessikehityksen ja järjestelmäarkkitehtuurin asiantuntija- ja johtotehtävissä. Ennen siirtymistään CPQ Finlandin palvelukseen, Mikko toimi ABB Groupin tuotekehityssovelluksista vastaavana johtajana. Uransa alkuvuosina Mikko on työskennellyt mm. Rocla Oyj:ssä tuoteportfolion hallinta- ja kehitystehtävissä sekä Tacton konfigurointimallien kehittäjänä.

CPQ Finland

CPQ Finland Oy tarjoaa Tacton CPQ myyntikonfiguraattori- ja suunnitteluautomaatioratkaisuja, sekä niihin liittyviä käyttöönotto-, prosessikehitys- ja ylläpitopalveluita. Lisäksi tuemme konfiguroituviin tuotteisiin ja palveluihin perustuvan toimintatavan jalkauttamista läpi yrityksen toimintojen ja järjestelmien.CPQ Finland on virallinen Tacton CPQ -jälleenmyyjä ja palveluntarjoaja.