Myyntikonfiguraattori

Tacton CPQ

Tacton CPQ myyntikonfiguraattori on täysimittainen ratkaisu tarjousten tehokkaaseen luomiseen ja hallintaan. Tacton CPQ mahdollistaa tuotteen tehokkaan määrittelyn ja tuotevisualisoinnin tarjousprosessin aikana. Tacton CPQ:lla hallitset kätevästi myös erittäin kompleksisten tuotteiden konfiguroinnin sekä tuoterakenteiden ja tarjousten generoinnin toiminnanohjauksen järjestelmään.

Tacton CPQ tuote-esite.

Tacton CPQ SaaS pilvipalvelun tuote-esite.

Lue lisää Tacton CPQ:sta täältä.

Tacton CPQ for Salesforce®

Tacton CPQ for Salesforce® laajentaa Salesforcen omaa CPQ-toiminnallisuutta tuomalla kaikki Tacton-teknologian edut kompleksisten tuotteiden hallinnasta visualisointiin ja tarjousten generointiin ja kaikki tämä suoraan Salesforcen käyttöliittymästä.

Tacton CPQ for Salesforce tuote-esite.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Tacton Visual Configuration

Tacton Visual Configuration tuo monimutkaisenkin tuotteen näkyväksi asiakkaasi silmien edessä 3D-visualisoinnin avulla. Konfiguroi tarjottavat tuotteesi helppokäyttöisellä drag-and-drop toiminnolla interaktiivisessa ja fotorealistisessa 3D-visualisointiympäristössä. Visualisoinnin avulla voit esitellä useampia tuotevaihtoehtoja nopeasti sekä varmistaa konfiguraation oikeellisuuden tuotteen koon, värien, toimintojen, materiaalien jne. suhteen.

Tacton Visual Configuration tuote-esite.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Suunnitteluautomaatio

Tactonin suunnitteluautomaation ratkaisut toimivat suoraan CAD-järjestelmien laajennusosana ja tuovat aivan uusia mahdollisuuksia konfiguroituvien tuotteiden suunnittelu- ja tuotekehitysprosessiin. Luonnollisesti ne myös mahdollistavat asiakaskohtaisen suunnittelun automatisoinnin esimerkiksi tarjoussuunnittelun osalta niin, että ammattimaisten 3D-dokumenttien tuottaminen tarjouksen liitteeksi onnistuu helposti ja nopeasti.

Tacton Design Automation for SOLIDWORKS®

Tacton Design Automation for SOLIDWORKS® tuo Tactonin konfigurointitoiminnallisuudet käyttöön suoraan SolidWorks CAD-järjestelmästä käsin. Se mahdollistaa konfigurointisääntöjen määrittelyn hyödyntäen Tactonin edistyksellistä teknologiaa sekä CAD-elementtien linkittämisen mallin attribuutteihin. Lisäksi samalla työkalulla on myös mahdollista suunnitella konfiguroinnin valintanäkymä ja ajaa kokoonpanomallien konfigurointia yksilöllisten CAD-rakenteiden tuottamiseksi.

Lue lisää tuotteestä täältä.

Tacton Design Automation for Autodesk® Inventor®

Tacton Design Automation for Autodesk® Inventor® tuo Tactonin konfigurointitoiminnallisuudet käyttöön suoraan Inventor CAD-järjestelmästä käsin. Se mahdollistaa konfigurointisääntöjen määrittelyn hyödyntäen Tactonin edistyksellistä teknologiaa sekä CAD-elementtien linkittämisen mallin attribuutteihin. Lisäksi samalla työkalulla on myös mahdollista suunnitella konfiguroinnin valintanäkymä ja ajaa kokoonpanomallien konfigurointia yksilöllisten CAD-rakenteiden tuottamiseksi.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Tacton Design Automation for PTC Creo®

Tacton Design Automation for PTC Creo® tuo Tactonin konfigurointitoiminnallisuudet käyttöön suoraan PTC Creo CAD-järjestelmästä käsin. Se mahdollistaa konfigurointisääntöjen määrittelyn hyödyntäen Tactonin edistyksellistä teknologiaa sekä CAD-elementtien linkittämisen mallin attribuutteihin. Lisäksi samalla työkalulla on mahdollista suunnitella myös konfiguroinnin valintanäkymä ja ajaa kokoonpanomallien konfigurointia yksilöllisten CAD-rakenteiden tuottamiseksi.


Lue lisää tuotteestä täältä.

Tacton CoDesigner

Tacton CoDesigner on pilvipohjainen työkalu, jonka avulla myyntitiimit, suunnittelijat ja insinöörit voivat työskennellä projekteissa saumattomasti yhdessä, tehostaen innovointia ja pitäen asiakkaan koko ajan toiminnan keskiössä.

Lue lisää tuotteestä täältä.