Myyntikonfiguraattori

Tacton CPQ

Tacton CPQ myyntikonfiguraattori on täysimittainen ratkaisu tarjousten tehokkaaseen luomiseen ja hallintaan. Tacton CPQ mahdollistaa tuotteen tehokkaan määrittelyn ja tuotevisualisoinnin tarjousprosessin aikana. Tacton CPQ:lla hallitset kätevästi myös erittäin kompleksisten tuotteiden konfiguroinnin ja tuoterakenteiden generoinnin toiminnanohjauksen järjestelmään.

Markkinoiden edistyksellisin konfigurointimallinnuksen työkalu ja visuaalinen käyttöliittymä mahdollistavat monimutkaistenkin tuotteiden konfigurointisäännöstön ylläpidon yksinkertaisella ja helposti omaksuttavalla tavalla. Tacton CPQ on tarjolla myös mobiiliratkaisuna ja siihen on mahdollista liittää myös 3D-dokumentaation generointia Tacton suunnitteluautomaation tuotteita hyödyntäen.

Lue lisää Tacton CPQ:sta täältä.

Tacton Extension for Salesforce® CPQ

Tacton Extension for Salesforce® CPQ laajentaa Salesforcen omaa CPQ-toiminnallisuutta tuomalla kaikki Tacton-teknologian edut kompleksisten tuotteiden hallinnasta visualisointiin ja tarjousten generointiin ja kaikki tämä suoraan Salesforcen käyttöliittymästä.

Lue lisää tuotteesta täältä.

Suunnitteluautomaatio

Tactonin suunnitteluautomaation ratkaisut toimivat suoraan CAD-järjestelmien laajennusosana ja tuovat aivan uusia mahdollisuuksia konfiguroituvien tuotteiden suunnittelu- ja tuotekehitysprosessiin. Luonnollisesti ne myös mahdollistavat asiakaskohtaisen suunnittelun automatisoinnin esimerkiksi tarjoussuunnittelun osalta niin, että ammattimaisten 3D-dokumenttien tuottaminen tarjouksen liitteeksi onnistuu helposti ja nopeasti.

Tacton Design Automation for SOLIDWORKS®

Tacton Design Automation for SOLIDWORKS® tuo Tactonin konfigurointitoiminnallisuudet käyttöön suoraan SolidWorks CAD-järjestelmästä käsin. Se mahdollistaa konfigurointisääntöjen määrittelyn hyödyntäen Tactonin edistyksellistä teknologiaa sekä CAD-elementtien linkittämisen mallin attribuutteihin. Lisäksi samalla työkalulla on myös mahdollista suunnitella konfiguroinnin valintanäkymä ja ajaa kokoonpanomallien konfigurointia yksilöllisten CAD-rakenteiden tuottamiseksi.

Lue lisää tuotteestä täältä.

Tacton Design Automation for Autodesk® Inventor®

Tacton Design Automation for Autodesk® Inventor® tuo Tactonin konfigurointitoiminnallisuudet käyttöön suoraan Inventor CAD-järjestelmästä käsin. Se mahdollistaa konfigurointisääntöjen määrittelyn hyödyntäen Tactonin edistyksellistä teknologiaa sekä CAD-elementtien linkittämisen mallin attribuutteihin. Lisäksi samalla työkalulla on myös mahdollista suunnitella konfiguroinnin valintanäkymä ja ajaa kokoonpanomallien konfigurointia yksilöllisten CAD-rakenteiden tuottamiseksi.

Lue lisää tuotteesta täältä.