28.9.2018

LEHDISTÖTIEDOTE


CPQ Finlandista valtuutettu Tacton CPQ -jälleenmyyjä


CPQ Finland Oy ja Tacton Systems AB ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka mukaan CPQ Finland Oy toimii Tacton CPQ -tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa. CPQ Finland tarjoaa myös Tacton CPQ -kehityspalveluita.

Sopimus kattaa kaikki Tacton Systemsin ohjelmisto- ja pilvipalvelutuotteet, kuten esim. Tacton CPQ ja Tacton Design Automation -portfolion tuotteet. Aiemmin Tacton CPQ:n käyttöönotto- ja tukipalveluita tarjonneelle CPQ Finland Oy:lle uusi sopimus on luonnollinen seuraava askel kumppanuuden syventämiseksi Tacton Systemsin kanssa. Tuoreen sopimuksen myötä CPQ Finland nousee Suomen johtavaksi täyden palvelun Tacton CPQ -ratkaisumyyjäksi.

Tutustu CPQ Finlandin tarjontaan osoitteessa www.cpqfinland.fi .


CPQ Finland


CPQ Finland Oy tarjoaa Tacton CPQ -myyntikonfiguraattoriratkaisuja, käyttöönotto-, prosessikehitys- ja ylläpitopalveluita. Lisäksi tuemme yritysten asiakkuudenhallinnan (CRM), tuotetiedonhallinnan (PLM) sekä toiminnanohjauksen (ERP) ympäristöjen käyttöä sekä konfiguroituviin tuotteisiin perustuvan toimintatavan (Configure-to-Order, CtO) jalkauttamista läpi yrityksen toimintojen ja järjestelmien. Lisätietoja www.cpqfinland.fi.Tacton Systems

Tacton on yhdistänyt asiakkaat, tuotteet ja tehtaat älykkään valmistuksen mahdollistamiseksi
jo vuodesta 1998. Tacton Systems AB on maailman johtava vaativan tuotekonfiguroinnin (CPQ, Configure-Price-Quote) yritys. Tacton tarjoaa pilvipohjaista digitalisointialustaa, joka helpottaa merkittävästi monimutkaisten tuotteiden suunnittelua, konfigurointia ja myyntiä. Muista ratkaisuista poiketen, Tactonin konfigurointiteknologia pohjautuu tekoälytutkimukseen ja kytkee yhteen koko operatiivisen liiketoiminnan – myynnistä suunnitteluun ja valmistukseen . Tactonin
ratkaisut integroituvat helposti ympäröiviin järjestelmiin, sisältäen valmiit integraatiorajapinnat moniin johtaviin verkkokauppa-, ERP-, CRM-, PDM-, PLM- ja CAD-järjestelmiin. Tactonin pääkonttori on Tukholmassa, asiakkaita ja jälleenmyyjiä ympäri maailman. Tactonin asiakkaina on useita maailman johtavia teknologiayrityksiä, mm. ABB, Siemens, GE Healthcare ja Caterpillar Propulsion.

Lisätietoja www.tacton.com .Porvoossa 28.9.2018