Uutiset

7.11.2019

Tacton nimettiin CPQ-ohjelmistojen visionääriksi

Markkinatutkimusyhtiö Gartner on nimennyt Tactonin visionääriksi heidän "“Magic Quadrant for Configure, Price and Quote Application Suites” -raportissaan, joka tarkastelee CPQ-markkinoiden trendejä ja kehitystä.

Raportin mukaan ”Gartnerin näkemys CPQ-markkinoista keskittyy muutosteknologioihin tai lähestymistapoihin, jotka vastaavat loppukäyttäjien tulevaisuuden tarpeisiin. Se ei ole keskittynyt vain tämän päivän markkinoihin, vaan CPQ-tekniikkaan, joka edistää digitaalisen liiketoiminnan strategioita ja tuloksia. "

Tacton on kehittänyt tuotteiden konfigurointia, hinnoittelua ja tarjouksen tekoa helpottavia ohjelmistoratkaisuja valmistavan teollisuuden tarpeisiin jo yli 20 vuotta. Useat maailman johtavista valmistajista käyttävät Tactonin ohjelmistoratkaisuja, mm. Siemens, ABB, MAN, Daimler, Scania ja Yaskawa. Tacton CPQ-ratkaisut integroituvat myös muihin keskeisiin liiketoiminnan ohjelmistoihin, kuten esim. Salesforce, Microsoft Dynamics ja SAP.

CPQ Finland on Tactonin virallinen jälleenmyyjä ja yhteistyökumppani Suomessa.

30.8.2019

CPQ Finland vahvistaa tiimiään

CPQ Finland vahvistaa tiimiään vastatakseen entistäkin paremmin kasvavan asiakasmääränsä tarpeisiin ja suomalaisen teollisuuden suureen kiinnostukseen myynnin tehostamista, digitalisaatiota ja Tacton CPQ:ta kohtaan. Mikko Jokela osakkaaksi ja johdon konsultiksi. Lue Lisää.

2.1.2019

Connecting the dots - Shaping the Future of Smart Manufacturing? -seminaari Helsingissä, 14.3.2019

Hyvää uutta vuotta! Järjestämme 14. maaliskuuta 2019 Helsingissä iltapäivätapahtuman kaikille Tacton CPQ:sta ja valmistavan teollisuuden asiakaskeskeisestä digitalisaatiosta kiinnostuneille.


28.9.2018

CPQ Finlandista valtuutettu Tacton CPQ -jälleenmyyjä

CPQ Finland Oy ja Tacton Systems AB ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka mukaan CPQ Finland Oy toimii Tacton CPQ -tuotteiden jälleenmyyjänä Suomessa. Lue lisää.

25.9.2018

Uusi Tacton CPQ for Salesforce -tuote julkaistu

Tacton CPQ for Salesforce on nyt tarjolla Salesforce AppExchange -kauppapaikassa Lue lisää.

8.10.2017

CPQ Finland yhteistyöhön ruotsalaisen Tacton Systems AB:n kanssa

CPQ Finland on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen ruotsalaisen Tukholmassa pääkonttoriaan pitävän Tacton Systems AB:n kanssa. Lue lisää.